Sunday, June 27, 2010

FENING

Posted by Nazifa Mazni at Sunday, June 27, 2010
Salam 1Malaysia, pening la hari...tau sebab ape...sehari suntuk tukar template dari satu ke satu. sebabnya aku nak cari template that can suit with comment luv. but the result is fail. Semua template tak suit dengan comment luv. Ahhh...benci betul. Alert kat situ maybe template aku nih jenis classic template. Mcm mana yang tak classic? Macam-macam jenis template aku dah tukar semua tak jadi..ahhhhh.....tension betul la. dengan line berukband di hari minggu yang tak betul nih..iskkkk...


Ada sesiapa nak tolong ka? nasib baik la template ni cantik dengan color tortuise and pink ni..iskk betul ke eja color ni..fening2...


ada tak blogger blogspot yang berjaya pasang comment luv. Share la kat sinie. aku dah buat macam-macam. Dah la buta IT. ngeeee...




sign easy

4 comments:

suzzsuzie on June 27, 2010 at 1:02 AM said...

tak tau jugak la...dh approve commentluv tapi tak boleh nk apply..sama pening la

nzf on June 27, 2010 at 1:58 AM said...

hehe...pening2

cikgu isza on June 27, 2010 at 5:53 AM said...

lebih baik xyah kot dik.. banyak masalah pasang comment luv tu.. banyak tutorial lain ada... leh jenguk kat sini..
http://maribinablog.blogspot.com/

nzf on June 27, 2010 at 7:10 AM said...

hehe...sy slalu pegi kat maribinablog...masalah pe ek ngan comment luv

Post a Comment

Thank you for dropping your comment. I appreciate that!

 

Love.:.Life.:.Passion.:.Inspiration Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by New Baby Shop